Lieve allemaal,

Vanwege de drukte rondom mijn eigen reclamestudio An’der Ontwerp heb ik besloten per 1 juli te stoppen bij TIEN Plus.Ik weet nog goed toen ik op 29 juni 2019 trots binnenstapte bij TIEN Plus op de Spuiweg. Een nieuwe uitdaging voor mij om te werken bij een uitgeverij met vrijwilligers. Als ondernemer kom je dan echt uit een andere hoek. Ik werd met open armen ontvangen als “de nieuwe Rinus”. Tot op heden heb ik de beste man nog nooit ontmoet maar ik stond eigenlijk al 1-nul achter merkte ik😁.

Maar wat heb ik de afgelopen twee jaar veel van mijn collega’s en van jullie geleerd! Dank daarvoor. Ik heb geleerd dat het gaat om contact maken met de mensen, samenwerken, nieuwe dingen leren en de krant elke editie ietsjes beter maken. Ik kijk trots terug op mooie dingen die ik jullie heb mogen leren, de redacteurenborrels, de verhuizing van TIEN Plus, een nieuwe website en diverse redactievergaderingen die ik heb mogen bijwonen. De coronatijd is/was voor velen niet makkelijk. Toch ben ik blij dat iedereen weer langzaam bij TIEN Plus langskomt en de redactievergaderingen weer “in het echie” kunnen plaatsvinden.

Ik blijf bereikbaar op het telefoonnummer die jullie van me hebben. En een e-mailtje sturen mag uiteindelijk naar info@anderontwerp.nl

Lieve groetjes, Angela Ooms