Het is zover! Vanaf dit jaar verschijnt De Galerij weer huis-aan-huis als wijkkrant. Na drie jaar als magazine te zijn verschenen blijkt dat zowel bewoners als de redactie liever een krant op de deurmat zien vallen, dan dat zij een magazine op moeten halen bij een afhaalpunt. Nu kan iedere bewoner van Crabbehof en Zuidhoven (zonder een NEE-NEE sticker) weer kennismaken met onze spiksplinternieuwe wijkkrant.

De redactie is altijd op zoek naar interessante verhalen van wijkbewoners en lokale ondernemers. Ken of ben jij iemand die een leuke, speciale of aparte hobby heeft? Dan komt de redactie graag bij je langs!

Iedereen is welkom bij de wijkkrant. Dus: kan je goed tekenen, ben je een ster in puzzels bedenken, vind je het heerlijk om met taal bezig te zijn of ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Crabbehof of Zuidhoven? Kom dan bij onze redactie! Ervaring is niet belangrijk, enthousiasme wel!

Wil je meer informatie? Of ben je al om en wil je kijken hoe je jouw steentje bij kan dragen om van de aankomende wijkkrant een daverend succes te maken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Mail naar tienplus@buurtwerkdordrecht.nl of bel ons (di t/m do) via 078-750 8966.

Lees de allereerste editie van de nieuwe Galerij hier.