De redactie van wijkkrant De Galerij zoekt versterking! Lijkt het je leuk om je wijk en medebewoners beter te leren kennen, leuke gesprekken aan te gaan en daarover te schrijven? Dan ben je van harte welkom!

Alle Dordtse wijkkranten worden voor en door bewoners gemaakt. Iedereen is welkom. Dus, kan je goed tekenen, ben je een ster in puzzels bedenken, vind je het heerlijk om met taal bezig te zijn of ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Crabbehof of Zuidhoven? Kom dan bij onze redactie! Ervaring is niet belangrijk, enthousiasme wel!

De plussen

  • Je interviewt of schrijft wanneer het jou uitkomt.
  • Je doet het niet alleen. Tijdens redactievergaderingen kun je sparren met mederedactieleden.
  • Wij organiseren regelmatig leuke redacteurenborrels waar je vrijwilligers van de andere wijkkranten kunt ontmoeten. Ben je in de tussentijd benieuwd hoe andere redacties iets aanpakken? Stel je vraag dan in onze facebookgroep.
  • Wil je meer doen? Je kunt meerdere taken combineren, zoals schrijven, illustreren of het maken van puzzels.
  • Kom je er niet uit? TIEN Plus staat voor je klaar. Wij ondersteunen je en beantwoorden al je vragen.

Iets voor jou?

Wil je meer informatie? Of ben je al om en wil je kijken hoe je jouw steentje bij kan dragen om van de aankomende wijkkrant een daverend succes te maken? Neem dan contact op met TIEN Plus voor een introductie en een kennismaking. Om je te oriënteren kun je vrijblijvend naar een redactie-overleg komen of eens ‘een krantje meedraaien’. Mail naar tienplus@buurtwerkdordrecht.nl of vul ons contactformulier in.