Ter vervanging van Rinus is er een nieuwe dame aangeschoven bij TIEN Plus. Haar naam is Angela Ooms.

Hallo collega’s, vrijwilligers en lezers
Mijn naam is Angela Ooms, 26 jaar en woonachtig in Zwijndrecht. Via Diana Henneken en Margriet Aalberts (waar ik voorheen mee heb samengewerkt) kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om als helpdesk en technische dienst bij TIEN Plus te komen werken. Ik ben inmiddels 30 werkuren verder en vind het een hele warme groep mensen die zich hard inzetten voor ‘hun’ krant.

Ik kom zelf ook uit de kranten- en tijdschriftenwereld. Ik ben namelijk grafisch vormgever geweest van BrAM Magazine, Maritiem Courant en ondersteunend vormgever bij Lifestyle Dordrecht en 078MAGAZINE. Daarnaast heb ik ook bij reclamebureaus en een drukkerij gewerkt.

Inmiddels run ik vier jaar mijn eigen bedrijf en heb ik behoorlijk wat kennis opgedaan binnen de grafische sector. Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om die kennis met jullie te delen middels workshops of uitleg aan het bureau. Er valt ook veel winst te behalen op het social media gedeelte en ik denk dat daar een leuke uitdaging ligt voor TIEN Plus om meer van zich te laten zien. Na al die jaren mogen jullie er tenslotte nog steeds zijn!

Het lijkt me leuk je te ontmoeten, hartelijke groet van Angela